Zelf Coach worden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste coaches die ons team willen versterken! Dus...

Hieronder kun je lezen wat het werk als coach inhoudt en hoe je coach kunt worden.
Klik hier voor de bedrijfsvideo.

- Wil je iets doen voor jezelf rondom je gezin, studie of andere baan? 

- Wil jij jouw kind(eren) niet naar de opvang brengen? 

- Kan jij wel extra inkomen per maand gebruiken gebruiken om leuke dingen mee te doen?

- Wil je parttime of fulltime vanuit huis werken? 

- Zoek jij een nieuwe uitdaging of ben je aan verandering toe?

- Wellicht altijd al iets voor jezelf willen beginnen?

- Hou jij van gezelligheid en FUN? 

- Heb je interesse in sport, voeding en een gezonde leefstijl? 

- Lijkt het je wat om samen met de wereldwijde marktleider op dit gebied te werken.

- Wil je de beste versie van jezelf worden en een voorbeeld voor anderen zijn? 

- Lijkt het je leuk om mensen te helpen hun doelen te bereiken door persoonlijke coaching?


Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Wat hebben wij jou te bieden?

- Stap voor stap een eigen bedrijf vanuit huis opzetten
- ondernemen met minimale investeringen
- Geen specifieke opleiding vereist
- Afwisselend werk met veel voldoening
- Gratis online training
- FUN!

En.....Onbegrensde carrièremogelijkheden naast jouw gezin, studie en/of baan...!

Dus...Ben je op zoek naar een extra inkomen of toe aan een nieuwe uitdaging?

Op deze site lees je alles over de mogelijkheden om voor jezelf vanuit huis te werken met Herbalife, parttime of fulltime. Laat je verrassen en wellicht kunnen we jou binnenkort verwelkomen in ons team! 


Lees hieronder wat wij jou te bieden hebben en meld je vrijblijvend aan! 


WORD VOEDINGSCOACH!

 

Verdien een extra inkomen door het promoten van een gezonde actieve levensstijl

Heb je interesse in voeding en gezondheid en werk je graag met mensen? Dan is dit jouw kans! Als Voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren.

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt  ontbijt  van Herbalife ook iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan voor ons 6 daagse proefpakket.!  

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife

Een proefpakket is heel laagdrempelig en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Werken vanuit huis biedt veel voordelen. Allereerst zijn dit natuurlijk de flexibele werktijden en zelfstandigheid en omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt en verder heb je minimale investeringen nodig om te kunnen starten. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.

Bouw je eigen team van Voedingscoaches

Ken je mensen die net als jij een passie hebben voor voeding en gezond leven? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als Voedingscoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!


WORD FITCOACH!


Is sporten en gezond leven je hobby? Verdien dan geld met je hobby of maak er je werk van!

Dé trend van dit moment is Health en Fitness en Herbalife biedt sportieve, ondernemende mensen de kans om een goed extra inkomen te verdienen naast hun baan, gezin, studie of om eigen baas te worden als Fitcoach! Als Fitcoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde, actieve levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren.

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. 

Run je eigen Herbalife FitClub

Als Fitcoach combineer je sporten en voedingsadvies in je eigen FitClub! De Herbalife FitClubs komen van oorsprong uit Amerika, maar zijn ook in Nederland inmiddels een groot succes. Een FitClub is heel laagdrempelig omdat het sporten gratis is. Zo bied je mensen de kans om te investeren in goede voeding.

Om je eigen FitClub te hebben, hoef je echt geen personal trainer te zijn. Iedereen kan een Herbalife FitClub starten, want de mogelijkheden zijn onbeperkt. Van low-impact work-outs voor alle niveaus zoals een powerwalk, tot pittige bootcamps voor gevorderden. Jij bepaalt zelf je doelgroep(en).

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife

Laat iedereen in je FitClub kennismaken met het ideale ontbijt van Herbalife. Het Ontbijtproefpakket is heel laagdrempelig en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing, opbouw spierkracht en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Werken als Fitcoach biedt veel voordelen. Allereerst zijn dit natuurlijk de flexibele werktijden en zelfstandigheid en omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt en verder heb je minimale investeringen nodig om te kunnen starten. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.

Bouw je eigen team van Fitcoaches

Ken je mensen die net als jij een passie voor sport en voeding hebben? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als Fitcoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!


Word SKIN COACH! 


Herbalife SKIN: binnen 7 dagen resultaat!
Wie wil dat nou niet?

Uiterlijke verzorging is HOT! Iedereen wil er graag goed uit blijven zien. Ervaar zelf de nieuwe Herbalife SKIN producten en zie binnen 7 dagen resultaat!

Als voedingsexpert heeft Herbalife onlangs de unieke SKIN huidverzorgingslijn geïntroduceerd; excellente voeding voor de huid met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten en de beste ingrediënten voor optimale resultaten.

7-Day Herbalife SKIN Result Kit

Ervaar eerst zelf het verschil en leer hoe je door het promoten van het 7-Dagen Resultaat SKIN proefpakket een eigen klantenbestand opbouwt. Ook kun je SKIN party’s organiseren, waarin je mensen zelf laat ervaren hoe fijn deze SKIN producten zijn.

Als je zelf enthousiast bent over de SKIN producten, hoef je echt geen schoonheidsspecialiste te zijn om ze te kunnen promoten.


De meeste SKIN coaches zijn ook Voedingscoach, omdat ze weten dat schoonheid ook van binnenuit komt. Door mensen te helpen hun voeding en eetgewoonte te verbeteren en een gezonde leefstijl aan te leren, behaal je de beste resultaten. De mond tot mond reclame doet de rest!


Werken met Herbalife SKIN is Fun, Simple and Magical!


Deze zakelijke mogelijkheid word je aangeboden door Onafhankelijk Herbalife Member 
Karin Ras. 

Contact