Webshop

Nieuwsgierig naar de Herbalife producten of direct een bestelling plaatsen? Ga dan naar onze webshop via onderstaande knop.

Diensten

Individuele begeleiding

Ga je voor individuele begeleiding en wil je graag coaching op maat,  dan kun je een afspraak maken en zullen we samen jouw doelen bepalen en een plan opstellen om jouw doel te bereiken. Passend bij de persoon die jij bent en wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om aankomen of afslanken, meer energie, een gezond ontbijt, betere sportprestaties of een stralende huid (of een combinatie ervan), ik kan je helpen.


21 dagen challenge 

Houd jij van een uitdaging en wil je in groepsverband 21 dagen de ultieme uitdaging aan gaan om alleen maar gezond te eten en leven en zo jouw lichaam nog fitter en gezonder (en slanker/gespierder) te krijgen?
Vraag dan naar de voorwaarden voor deelname. De begeleiding vindt 1 op 1 plaats met je coach en online via Facebook in groepsverband in een besloten groep.
De eerstvolgende challenge start in september 2020


De Herbalife producten

Wat is een ideaal ontbijt en/of afslankprogramma

Een evenwichtig en uitgebalanceerd ontbijt (en lunch in geval van een afslankprogramma) dat je helpt de aanbevolen dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Het Herbalife ontbijt smaakt geweldig, zit boordevol voedingsstoffen en is gemakkelijk te bereiden. En wat nog beter is? Het kan aangepast worden naar je eigen wensen. 

Herbalife 24 gerichte Sportvoeding

Of je nu rustig aan wat joggen doet of een topsporter bent, de Herbalife 24 sportlijn heeft de producten die je nodig hebt om je te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. Als eerste 24-uurs sportlijn op de markt is het geen wonder dat meer dan 190 sportteams, atleten en evenementen over de hele wereld Herbalife24 producten gebruiken om hen te helpen op hun best te presteren. 

Huid-, lichaams- en haar verzorging

Ontdek de Herbalife uiterlijke verzorging collectie van klinisch bewezen producten. Van dagelijkse gezicht- en lichaamsverzorging tot wekelijkse traktaties en scrubs die het lichaam polijsten. Maak kennis met de heerlijke SKIN gezichtsverzorging. Resultaten binnen 7 dagen.


Op al onze producten is een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie van toepassing vanaf het moment van aankoop. Neem in dit geval contact op met Karin Ras via het contactformulier of telefonisch.