Probeer Herbalife uit met ons proefpakket voor 2/3/4/5/6 dagen*


WAT WAS JOUW ONTBIJT VANMORGEN?

Een verantwoorde maaltijd bevat:

* Eiwitten

* Water
* Vezels (langzame koolhydraten)

* Goede Vetten

* Vitaminen en Mineralen


Om ‘s morgens zelf een gezond, uitgebalanceerd ontbijt samen te stellen ben je veel tijd en energie kwijt. Dit hebben mensen vaak niet in de ochtend. En als je het zelf zou maken, heb je een enorme hoeveelheid eten nodig om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Daardoor krijg je ook erg veel calorieën binnen. 


Criteria voor een evenwichtig ontbijt:

* Het levert het lichaam essentiële voedingsstoffen in de vorm van vitaminen en mineralen. 

* Het levert het lichaam voldoende water. 

* Het levert het lichaam energie in de vorm van proteïne en langzame koolhydraten.

Hierdoor is er minder behoefte aan tussendoortjes met een hoog vet- of suikergehalte omdat het energie dips helpt te voorkomen.


Wat eet jij eigenlijk als ontbijt? Krijg je wel voldoende voedingsstoffen binnen?
 

Wist je trouwens dat onderstaande ongemakken gevolgen kunnen zijn van een onevenwichtig ontbijt?

* Daling suikerspiegel

* Slecht humeur
* Snack en snoep behoefte

* Concentratieproblemen
* Vermoeidheid

* Huidproblemen

* Slapeloosheid

* Overgewicht

Allerlei lichamelijke ongemakken die kunnen leiden tot ziekten en pijn. Heb je last van 1 of meer van bovenstaande ongemakken? Kun je wel wat meer energie gebruiken? Heb je vaak (honger en/of energie) dips gedurende de dag? Zou je betere sportprestaties willen behalen en een beter herstel? Wil je aankomen in spiermassa? Wil je juist afslanken?
Alles begint bij een uitgebalanceerd ontbijt, iedere dag opnieuw. Herbalife heeft daar een lekkere en makkelijke oplossing voor.

Het ideale ontbijt van Herbalife bestaat uit de aloëdrank, de thee en een maaltijdvervangende shake.

1. Aloëdrank is de douche voor de binnenkant en draagt bij aan een betere spijsvertering.
2. Thee drank zet je (vet)verbranding in gang en geeft een verkwikkend gevoel. Zorgt voor meer energie en verhoogt het concentratievermogen. Is laag in kcal en je kunt de thee de hele dag drinken.
3. De shake is een maaltijdvervangend product en verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken.

Voor de rest van de dag eet je verantwoorde maaltijden en tussendoortjes. Wat je verder precies kunt eten, zullen we samen bespreken bij het maken van jouw persoonlijke voedingsplan.


Ik leer je hoe je je bewust wordt van het kiezen van de juiste, gezonde en lekkere voeding. 

Ben je benieuwd naar het ideale ontbijt van Herbalife en/of wil je juist aankomen/afslanken/sportprestaties verbeteren? 

Neem dan contact met mij op voor het 2/3/4/5/6 dagen proefpakket en krijg daarbij gratis een lichaam- en voedingsanalyse en persoonlijke begeleiding.

* de duur van het proefpakket is afhankelijk van de gewenste doelen. Het proefpakket bevat 6 zakjes voedingsshake en 8 tabletten thermo complete.

Met persoonlijke coaching, realistische maaltijdplanning en een op maat gemaakt voedingsprogramma werken we samen aan de blijvende veranderingen die je zo graag wilt.

Contact

Consulten

Tijdens ons eerste gesprek doen we een complete evaluatie van je gezondheid. Mijn doel is echt te begrijpen wat je nodig hebt, zodat we samen een plan kunnen maken.

Maaltijdplanning

Een beetje voorbereiding scheelt al een hoop.  Met ons voedingsschema op maat en vele tips voor tussendoortjes word je maaltijd voor maaltijd steeds gezonder.  

1-op-1 support

Je lichaam is uniek - en dat zou je voeding ook moeten zijn. Laten we een individueel en realistisch programma opstellen om je te helpen je doelen te bereiken.