Diensten

Individuele begeleiding

Ga je voor individuele begeleiding en wil je graag coaching op maat,  dan kun je een afspraak maken en zullen we samen jouw doelen bepalen en een plan opstellen om jouw doel te bereiken. Passend bij de persoon die jij bent en wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om aankomen of afslanken, meer energie, een gezond ontbijt, betere sportprestaties of een stralende huid (of een combinatie ervan), beter omgaan met stress en leren ontspannen, ik kan je helpen. Met of zonder Herbalife.


Herbalife 21 dagen challenge 

Houd jij van een uitdaging en wil je in groepsverband 21 dagen de ultieme uitdaging aan gaan om alleen maar gezond te eten en leven en zo jouw lichaam nog fitter en gezonder (en slanker/gespierder) te krijgen?
Vraag dan naar de voorwaarden voor deelname. De begeleiding vindt 1 op 1 plaats met je coach en online via Facebook of What's App in groepsverband in een besloten groep.
De eerstvolgende challenge start op maandag 11 januari. Opgeven kan telefonisch of via What's App.


Online afslanktraining


Samen op een leuke manier afslanken en leren op gewicht te blijven door een gezondere leefstijl en voorkomen van emotie- en stresseten. De training bestaat uit maximaal 10 deelnemers zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient en omvat 5 individuele en 5 online trainingssessies waar ook tijd en ruimte is voor het delen van ervaringen. Daarnaast is er een groepsapp waar iedereen elkaar kan ondersteunen en waar je tips krijgt.
De training start op donderdagavond 14 januari om 20 uur en vindt iedere 2 weken plaats. Deelname kosten bedragen €75,=. Aanmelden kan via onderstaande button.

Online training omgaan met stress

Herken je voor jezelf dat je stress gevoelig bent en wil je graag leren beter omgaan met stress en tegenslag in het leven? Dan is deze training echt iets voor jou. In een kleine groep behandelen we thema's rondom stress en bespreken we met elkaar de mogelijkheden om met deze door jullie zelf ingebrachte situaties om te gaan. Ik werk met de zeer succesvol gebleken RET en ACT methode. Buiten de trainingen om ga je zelf actief met het geleerde aan de slag waardoor je aan het eind van de training in staat bent effectiever om te gaan met stressvolle situaties.
De training start op dinsdag 26 januari om 20 uur en duurt 5 weken. Deelname kosten bedragen €75,=. Aanmelden kan via onderstaande button.

Herbalife webshop

Nieuwsgierig naar de Herbalife producten of direct een bestelling plaatsen? Ga dan naar onze webshop via onderstaande knop.

Gebruik actiecode Body Match voor een aantrekkelijke korting op de producten.

De Herbalife producten

Wat is een ideaal ontbijt en/of afslankprogramma

Een evenwichtig en uitgebalanceerd ontbijt (en lunch in geval van een afslankprogramma) dat je helpt de aanbevolen dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Het Herbalife ontbijt smaakt geweldig, zit boordevol voedingsstoffen en is gemakkelijk te bereiden. En wat nog beter is? Het kan aangepast worden naar je eigen wensen. 

Herbalife 24 gerichte Sportvoeding

Of je nu rustig aan wat joggen doet of een topsporter bent, de Herbalife 24 sportlijn heeft de producten die je nodig hebt om je te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. Als eerste 24-uurs sportlijn op de markt is het geen wonder dat meer dan 190 sportteams, atleten en evenementen over de hele wereld Herbalife24 producten gebruiken om hen te helpen op hun best te presteren. 

Huid-, lichaams- en haar verzorging

Ontdek de Herbalife uiterlijke verzorging collectie van klinisch bewezen producten. Van dagelijkse gezicht- en lichaamsverzorging tot wekelijkse traktaties en scrubs die het lichaam polijsten. Maak kennis met de heerlijke SKIN gezichtsverzorging. Resultaten binnen 7 dagen.


Op al onze Herbalife producten is een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie van toepassing vanaf het moment van aankoop. Neem in dit geval contact op via het contactformulier of telefonisch.