Karin Ras - Lifestyle Coach en Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member


 Mijn naam is Karin Ras, gehuwd en moeder van 2 dochters. In maart 2013 ben ik in aanraking gekomen met Herbalife. 
 
 Ik werkte als HR adviseur op de afdeling Personeelszaken, maar door een ongeval tijdens het paardrijden heb ik een whiplash gekregen. Daardoor ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar een andere baan. Zo is Herbalife op mijn pad gekomen want ik wilde "iets" doen met het coachen van mensen. Zeer sceptisch begonnen met het eten van het Herbalife ontbijt en daarnaast mijn voeding aangepast, ik was namelijk nogal suikerverslaafd ;).
 
 Binnen een maand merkte ik verschil. Ik werd fitter en voelde me veel lekkerder in mijn vel. Dat gunde ik anderen ook. Zo ben ik gestart als coach en in mijn omgeving zagen mensen het verschil in mij en zij werden mijn eerste klanten. Ondertussen heb ik in de afgelopen jaren al vele mensen mogen helpen bij het bereiken en behouden van hun doelen, of dat nou op het gebied is van vitaliteit, gewichtsbeheersing, sport of het opstarten van een eigen bedrijf als coach. Iedere dag is weer een feestje en onderdeel mogen zijn van dit proces, de blijdschap en trots als mensen resultaten zien is super! 
 
 Naast mijn passie voor voeding en het begeleiden van mijn klanten en team van coaches, werk ik ook nog 2 dagdelen per week in een asiel waar ik actief ben als hondentrainster. Zelfstandig ondernemer zijn geeft mij de vrijheid om dit dankbare vrijwilligerswerk te doen en daarnaast geniet ik volop van mijn gezin, want ik ben vrij om mijn eigen tijd en agenda in te delen. Zo heeft iets naars (het ongeval) mij nu zoveel moois opgeleverd. Zonder de val van dat paard had ik nu niet de leukste baan gehad die er is. 
Werk dat niet als werk voelt, wie wil dat niet?!