De Herbalife producten

Wat is een ideaal ontbijt en/of afslankprogramma

Een evenwichtig en uitgebalanceerd ontbijt (en lunch in geval van een afslankprogramma) dat je helpt de aanbevolen dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Het Herbalife ontbijt smaakt geweldig, zit boordevol voedingsstoffen en is gemakkelijk te bereiden. En wat nog beter is? Het kan aangepast worden naar je eigen wensen. 


Herbalife 24 gerichte Sportvoeding

Of je nu rustig aan wat joggen doet of een topsporter bent, de Herbalife 24 sportlijn heeft de producten die je nodig hebt om je te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. Als eerste 24-uurs sportlijn op de markt is het geen wonder dat meer dan 190 sportteams, atleten en evenementen over de hele wereld Herbalife24 producten gebruiken om hen te helpen op hun best te presteren. 

Huid-, lichaams- en haar verzorging

Ontdek de Herbalife uiterlijke verzorging collectie van klinisch bewezen producten. Van dagelijkse gezicht- en lichaamsverzorging tot wekelijkse traktaties en scrubs die het lichaam polijsten. Maak kennis met de heerlijke SKIN gezichtsverzorging. Resultaten binnen 7 dagen.
De diensten van Body Match Int. 

21 dagen challenge

Houd jij van een uitdaging en wil je in groepsverband 21 dagen de ultieme uitdaging aan gaan om alleen maar gezond te eten en leven en zo jouw lichaam nog fitter en gezonder (en slanker/gespierder) te krijgen?
Vraag dan naar de voorwaarden voor deelname. De begeleiding vindt 1 op 1 plaats met je coach en online via what's app in groepsverband. De eerstvolgende Challenge start maandag 13 januari.

Weight Loss Challenge

Hierbij ligt 6 of 12 weken de nadruk op gewichtsverlies in groepsverband. Wekelijks zijn er bijeenkomsten bij de coach thuis waarbij de voortgang gemeten en gewogen wordt en waarbij wekelijks een thema besproken wordt rondom gezond eten, gezond leven en afslanken. Rondom dit alles is een leuk spel format bedacht. 

Individuele begeleiding

Ga je voor individuele begeleiding en wil je graag coaching op maat,  dan kun je een afspraak maken en zullen we samen jouw doelen bepalen en een plan opstellen om jouw doel te bereiken. Passend bij de persoon die jij bent en wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om aankomen of afslanken, meer energie, een gezond ontbijt, betere sportprestaties of een stralende huid (of een combinatie ervan), ik kan je helpen.

Bedrijfstraining en individuele begeleiding van medewerkers 

Als goed werkgever wil je ook het beste voor je medewerkers op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Om medewerkers bewust te maken van de invloed van leefstijl keuzes op de gezondheid  en vitaliteit biedt Body Match Int. op maat gemaakte trainingen en workshops en individuele begeleiding aan medewerkers die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken op dit vlak om duurzaam inzetbaar te blijven en een vitaal leven te leiden.


Op al onze producten is een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie van toepassing vanaf het moment van aankoop. Neem in dit geval contact op met Karin Ras via het contactformulier of telefonisch.